Dámská peněženka 38709-916 Anekke

Kód: 0110429
Novinka
Značka: ANEKKE
1 295 Kč
Skladem (6 Ks)

Stylová peněženka s kapsou se zip na mince, kapsičky na karty, průhledné kapsy, jedna část na karty lze z peněženky vyjmout. Každý produkt firmy Anekke je jedinečně zpracován pomocí ručních výšivek, štrasových kamínků, pentliček, kapes a mnoha dalších avšak vždy důvtipných maličkostí.

Rozměry:  12x3x23 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stylová peněženka na zip, s kapsou  na mince, uzavíratelnou také na zip a dále zde máte k dispozici kapsičky na karty. Každý produkt firmy Anekke je jedinečně zpracován pomocí ručních výšivek, štrasových kamínků, pentliček, kapes a mnoha dalších avšak vždy důvtipných maličkostí.

Rozměry:  12x3x23 cm

Anekke doplňky

Španělská značka originálních nádherných detailů vyšitých na kabelkách a doplňcích z kvalitní ekokůže. Tato značka je reprezentována dívkou Anekke s její kočičkou Towandou a jejich dobrodružstvími – jede do Itálie, Francie, Indie, džungle, Afriky, Egypta, na divoký západ, létá letadlem, hraje na kytaru, vznáší se ve vesmíru, čte si knihy, pouští draka a spoustu dalších úžasných věcí. Součástí této značky jsou hrnky, pera a podobné předměty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Peněženky
Barva: Hnědá
Materiál: Syntetika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská značka originálních nádherných detailů vyšitých na kabelkách a doplňcích z kvalitní ekokůže. Nezřídka jsou Anekke kabelky doplněny o krásné kovové, korálkové, štrasové, malované nebo pletené aplikace. Tato značka je reprezentována dívkou Anekke s její kočičkou Towandou a jejich dobrodružstvími – jede do Itálie, Francie, Indie, džungle, Afriky, Egypta, na divoký západ, létá letadlem, hraje na kytaru, vznáší se ve vesmíru, čte si knihy, pouští draka a spoustu dalších úžasných věcí. Značka Anekke má vždy řadu bez obrázku dívky, která obsahuje barevné tóny a doplňky dané kolekce. Součástí této značky jsou také hrnky, pera a podobné předměty.